Data Logic Service | Datecs

Telefon: 021.252.30.70 / 0745.054.284

DATECS CMP 10 M

Varianta cu cititor card magnetic DATECS CMP 10M reprezinta modelul mai avansat din clasa sa. CMP 10M este in special destinat acelor afaceri unde cardurile bazate pe tehnologia benzilor magnetice sunt folosite la scara larga.

DATECS CMP 10

DATECS CMP10 este o imprimanta de dimensiuni reduse. Destinata calculatoarelor de tip Palm CMP10 dispune de un port infrarosu (IrDA). Este extrem de usor in folosire, conectarea unei DATECS CMP10 realizandu-se in cateva secunde.  

DATECS PP 50 CARD READER

DATECS PP50-MS are in plus fata de PP-50 un cititor de carduri magnetice inglobat in carcasa sa. Aceasta diferenta face ca PP 50 CARD READER sa fie foarte util pentru scanarea de carduri de fidelitate, de autentificare si a multor altor tipuri, bazate pe tehnologia benzilor magnetice.  

DATECS PP 50

DATECS este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de imprimante pentru calculatoare de tip Palm. DATECS PP-50 reprezinta un model revolutionar in domeniu. PP-50 foloseste tehnologia imprimarii termice. Aceasta imprimanta DATECS ofera viteza, eficienta si costuri reduse in ceea ce priveste intretinerea. DATECS PP50 este disponibila pentru serii precum PALM III, PALM V, PALM 500, TUNGSTEN/T/W, VISOR, Treo, PocketPC […]

  • Facebook

  • Harta

  • Harta site

  • Abonare