• Telefon 0745.054.284
  • office@datalogicservice.ro
  • Bulevardul Ferdinand 135, Sector 2, Bucuresti

Datalogic Service

Suntem DATA LOGIC SERVICE SRL, distribuitor autorizat DATECS pentru case de marcat fiscale, accesorii si solutii “la cheie” pentru toate domeniile de retail si prestari servicii: hoteluri, restaurante, farmacii, case de schimb valutar, case de amanet etc. De asemenea, oferim service pentru echipamentele fiscale DATECS si alte echipamente conexe pentru retail. Anterior, respectiv de la infiintare, in 2006, pana in august 2010, am activat sub denumirea DANUBIUS EXIM SERVICE.

De ce DATECS?

Avand o cifra de afaceri de peste 50 milioane euro anual, DATECS este considerata cea mai mare companie privata producatoare de case de marcat fiscale, imprimante si accesorii din estul Europei.
In prezent, DATECS detine o cota de peste 30% din pietele Ucraina, Rusia, Moldova, Serbia, Lituania, Polonia etc. si este prezenta in peste 100 de tari din lume.

De ce DATA LOGIC SERVICE?

Fiindca va oferim atat echipamentele fiscale necesare, cat si solutii “la cheie” si service. De la case de marcat pentru magazine mici pana la sisteme integrate cu gestiune computerizata pentru supermarket-uri, benzinarii, farmacii, hoteluri si restaurante, la noi gasiti tot ce ii trebuie unui comerciant pentru gestiune si vanzare.

Pe langa oferta complexa si variata, va oferim promptitudine si garantia muncii bine facute. Si, fiindca acestea se datoreaza unei experiente indelungate in domeniu, echipa noastra va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa valorificati la maximum potentialul echipamentelor fiscale si beneficiile lor pentru afaceri. La multi clienti!